ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SZOLGÁLTATÁSOK

A KEMPING VALAMENNYI LAKÓJA BÉRMENTVE HASZNÁLHATJA A TÁBOR TERÜLETÉN TALÁLHATÓ IGÉNYESEN FELSZERELT ÉS BERENDEZETT TISZTÁLKODÁSI ÉS FŐZÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁLÓ HELYISÉGEKET.

A  táborlakók közös női és közös férfi tisztálkodási helyiségeket vehetnek igénybe. A különálló fürdőszobákban hét-hét zuhanyzó, hat-hat darab mosdókagyló, valamint mindkettőben öt darab vécécsésze és a férfi mosdóban ezenfelül négy piszoár áll a vendégek rendelkezésére. A közös fürdőszobákat naponta többször takarítjuk, és a tisztaság megőrzése érdekében vendégeink együttműködését kérjük.

 

A közösen használatos vizes blokkban lehetőség van a ruhák tisztítására is. Vendégeink előzetes egyeztetés alapján, díjmentesen igénybe vehetik mosókonyhánkat, ahol mosógép és vasaló is áll a rendelkezésükre. A kisbabával érkezők használhatják baba-mama helyiségünket, ahol beltéri pelenkázó és babakád könnyíti meg a gyermek és a szülők pihenését is.

 

Annak érdekében, hogy minél tökéletesebbé varázsoljuk Ön és szerettei pihenését, igényesen felszerelt konyhában biztosítunk főzési lehetőséget. A kemping konyhájában található hűtőszekrény, főzőlap, edények, kávéfőző, vízforraló, valamint kenyérpirító.