ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SERVICII

Oaspeții campingului – indiferent de tipul de cazare – au acces gratuit la grupurile sanitare, spălătoria, bucătăria comună, respectiv la locurile exterioare amenajate pentru grătar.

Grupul sanitar comun aflat pe teritoriul complexului este disponibil oricărui oaspete. Oferim băi și toalete separat pentru femei și bărbați, renovate recent și dotate cu câte șapte cabine de duș, șase chiuvete, cinci cabine cu toalete englezești. Grupul sanitar este curățat zilnic de către personalul campingului. Însă, pentru o ședere cât mai plăcută rugăm clienții noștri să avem grijă împreună de curățenie.

În incinta grupului sanitar de folosință comună există și facilități pentru spălarea rufelor. Pe baza solicitării prealabile, oaspeții beneficiază de folosirea gratuită a mașinii de spălat și fierului de călcat din dotarea spălătoriei noastre. Mămicile cu bebe se pot relaxa în camera rezervată pentru îngrijirea bebelușului, dotată cu o masă de înfășat și cu o cădiță pentru copii. 

Bucătăria comună spațioasă, dotată cu frigider, plită electrică, vase, ustensiile, cafetieră, fierbător apă și toaster vă asigură toate necesitățile pentru a vă prepara propria mâncare.