ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

CAMPING

Scurtă descriere

Zona de camping a complexului nostru primește turiști din mai până în octombrie.  Turiștii pot alege dintre cele trei feluri de campare: cu rulota parcată pe una dintre parcelele de campare pentru rulote de câte 100 metri pătrați; închiriând o căsuță confortabilă din lemn sau, în modul tradițional, montându-și propriul cort în parcele de campare pentru corturi.

Indiferent de tipul de cazare ales, se asigură acces gratuit la grupul sanitar comun, folosit exclusiv de oaspeții noștri. Grupul sanitar este prevăzut cu băi și toalete separate pentru femei și bărbați, dotate cu câte șapte cabine de duș, șase chiuvete și cinci toalete englezești.

De asemenea, punem la dispoziția oaspeților noștri facilități de gătit întro bucătărie comună, cu plită, frigider, aparat de cafea, fierbător de apă, prăjitor de pâine și ustensiile.

De-a lungul anilor, complexul a găzduit o serie de evenimente de diferite tipuri: festivaluri, tabere pentru copii, evenimente de motociclism, reuniuni. Dacă doriți să vă organizați evenimentul întrun loc magic ferit de zgomotul orașului, conactați-ne pentru servicile noastre de organizare! Nu ezitați să solicitați o ofertă personalizată completând formularul de pe pagina de contact, iar noi vom răspunde la întrebările Dvs. în cel mai scurt timp!

POSIBILITĂȚI DE CAZARE

Cemping [RO]

Parcele de campare pentru corturi

1 GUESTS

2000 m²

Excursioniștii clasici cărora le place să petreacă noaptea în lumina stelelor, își pot ridica cortul sub umbra copacilor de sute de ani.

BOOK NOW FROM RON
Fürdőszoba Konyha Parkoló Vendéglő Wc Sportpályák FULL INFO

Cemping [RO]

Căsuțe camping

2 GUESTS

10 m²

Cele 25 de căbănuțe din lemn de câte două persoane, dotate cu electricitate, sunt alegerea perfectă pentru cei care apreciază o cazare intimă, dar aproape de natură.

BOOK NOW FROM RON
Fürdőszoba Konyha Parkoló Vendéglő Wc Sportpályák Kétágyas FULL INFO

Cemping [RO]

Parc de rulote

27 GUESTS

În Pensiune Camping Patru veți găsi locul potrivit și pentru propriul Dvs. adăpost pe roți.

BOOK NOW FROM 100 RON
Fürdőszoba Konyha Parkoló Vendéglő Wc Sportpályák FULL INFO