ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

KEMPING

RÖVID LEÍRÁS

Az üdülőtelep kemping része májustól-októberig tart nyitva. Az itt megszálló vendégek három opció közül választhatnak: amennyiben lakókocsival érkeznek, elfoglalhatják 100 m²-es parcelláink egyikét; kibérelhetnek egy otthonos faházat, vagy sátrat húzhatnak fel táborunkban.

Bármelyiket is választja a fent felsorolt szálláshelyek közül, használható külön nőknek és külön férfiaknak fenntartott tisztálkodási helyiségünk, amelyben hét darab zuhanyzó, hat darab mosdókagyló, valamint öt darab vécécsésze és a férfi mosdóban ezenfelül négy piszoár áll rendelkezésére.

A táborlakóknak főzési lehetőséget is biztosítunk, főzőlappal, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval és edényekkel ellátott konyhánkban.

A táborhely az évek során nagyon sok rendezvénynek, kisebb fesztiválnak, gyermektábornak, motoros találkozónak adott otthont. Ha szeretné egy varázslatos, a külvilág zajától elzárt helyen megszervezni rendezvényét, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk az esemény lebonyolításában! Kérjen ajánlatot a kapcsolat fülnél található űrlap kitöltésével, és a lehető legrövidebb időn belül választ adunk kérdéseire!

SZÁLLÁSAINK

Kemping [HU]

Lakókocsipark

27 GUESTS

A 4-es kempingben azok is megtalálják helyüket, akik a négy keréken guruló alkalmi hajlékot preferálják.

BOOK NOW FROM 100 RON
Fürdőszoba Konyha Parkoló Vendéglő Wc Sportpályák FULL INFO

Kemping [HU]

Sátortábor

1 GUESTS

2000 m²

Azok a természetkedvelők, akik szeretnek a csillagok alatt tanyázni, terebélyes fák árnyékában üthetnek sátrat kempingünkben.

BOOK NOW FROM RON
Fürdőszoba Konyha Parkoló Vendéglő Wc Sportpályák FULL INFO

Kemping [HU]

Faházak

2 GUESTS

10 m²

A meghitt, ékszerdoboznyi faházak szerelmeseit 25 darab kétszemélyes, árammal ellátott kempingház várja.

BOOK NOW FROM RON
Fürdőszoba Konyha Parkoló Vendéglő Wc Sportpályák Kétágyas FULL INFO