ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

BELSŐ RENDSZABÁLYZAT

KÉRJÜK OLVASSA EL SZABÁLYZATUNKAT

Kempingünk mottója: ``MINDENT A VENDÉGEINKÉRT``

Jelen belső rendszabályzatot a kemping mottójával teljes összhangban állítottuk össze, a kempinget felkereső turisták védelme érdekében, illetve azért, hogy minden vendégünk számára nyugodt és csendes tartózkodást biztosítsunk. A fentiekre tekintettel kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi előírásokat, és maradéktalanul tartsa be az itt ismertetett magatartási szabályokat!

A foglalási űrlap vagy azzal egyenértékű dokumentum aláírásával Ön kifejezetten kijelenti, hogy megértette, és elfogadja ezeket a szabályokat.

1.  A kempingbe érkezéskor a turistáknak ki kell tölteniük a regisztrációs űrlapot/ foglalási űrlapot. Az említett űrlap kitöltésével és aláírásával a táborozók tudomásul veszik ezeket a szabályokat és előírásokat, és vállalják azok betartását.

2. A foglalási űrlapot egy személyazonosító okmánnyal (személyi igazolvány/útlevél) együtt kérjük átadni a kemping személyzetének a recepción. Az ügyfél azonosítása és a foglalási űrlap ellenőrzése után a személyazonosító okmányt visszaszolgáltatjuk, a vendéget pedig a lefoglalt szálláshelyhez vezetjük.

3. Az előre lefoglalt szálláshelyeket az érkezés napján 18:00 óráig tartjuk fenn. Kérjük, hogy az ezen időpont után érkező vendégek előzetesen értesítsenek minket a késésről, különben automatikusan elveszítik a foglalásukat. 21:00 óra után nincs lehetőség bejelentkezésre.

4. Annak érdekében, hogy a turisták kipihenhessék magukat, a kemping főbejárata 22:00-07:00 óra között zárva tart. Ebben az időszakban a járműforgalom nem megengedett. Ha a fenti időszakban bármilyen okból kifolyólag autóval kell közlekednie, kérjük, előre értesítsen minket.

5. Amennyiben a foglalásban szereplő személyek száma módosul, kérjük, értesítse a recepciót, és győződjön meg arról, hogy a változást regisztrálták.

6. A vendégek ingyenesen használhatják a kemping sportpályáit.

7. A gépjárművek leparkolása az egyes szállástípusoknál meghatározott feltételek mellett lehetséges. Kérjük, tartsa be ezeket a feltételeket.

8. Az A kategóriás kempinghelyek esetében vendégeinknek lehetőségük van csatlakozni a víz-, csatorna- és villanyhálózathoz. Az erre irányuló szándékot be kell jelenteni a recepción. SZIGORÚAN TILOS bármilyen közműhöz önállóan csatlakozni!

9. A szálláson való tartózkodás időszaka 14:00 órakor kezdődik és másnap 12:00 órakor ér véget. Ha ezt az időt túllépi, vagy ha a szálláshelyet korábbi időpontban szeretné elfoglalni, pótdíjat számíthatunk fel. Ha a szállást 12:00 óráig nem hagyja el, a pótdíj a napi ár 30%-a. A turistáknak a szolgáltatások ellenértékét érkezéskor kell megfizetniük. Ha bármilyen különbözet merül fel, azt a kemping elhagyásakor kell rendezni. A kemping recepciója 08:00-21:00 óra között tart nyitva.

10. Tartózkodásuk végén a vendégek kijelentkeznek a recepción, rendezik az esetlegesen még fennálló tartozásaikat, átadják a szállás kulcsait és a kemping vezetőjétől kapott egyéb tárgyakat.

11. A kemping természetes környezetet biztosít a turisták számára, és a vendégektől elvárják, hogy megóvják azt, beleértve a tábor nyugalmát és csendjét is. Az itt tartózkodás teljes időtartama alatt tilos a helyszínen rendbontó, zajos tevékenységet folytatni. A kemping nem szórakozóhely, hanem a pihenést és a kikapcsolódást szolgálja. A turistáknak tiszteletben kell tartaniuk mások nyugalmát. Aki ennek a követelménynek nem tesz eleget, azt kiutasítjuk a területről!

12. Tekintettel a kemping belső járműforgalomra vonatkozó szabályaira, a létesítménybe belépő személyek kötelesek tiszteletben tartani ezeket a szabályokat, valamint a kemping területén elhelyezett táblákat. A területen a gépjárművek megengedett sebessége 5 km/h. Személygépkocsival csak a kemping területére való be- és kihajtáskor szabad közlekedni, a kemping területén belül soha.

13. A kemping területén tüzet gyújtani CSAK a kempingüzemeltető által erre a célra kijelölt helyeken szabad. A kempingüzemeltető tűzifát nem bocsát a turisták rendelkezésére.

14. Ha a vendégek használni kívánják a kemping fedett konyháját, előzetesen értesíteniük kell erről a recepciót. A kempingüzemeltető kérésre főzőeszközöket biztosít a vendégek számára.

15. Kérjük, tartsa tiszteletben a kemping nyugalmi óráit, azaz 16:00-18:00 óra és 22:00-07:00 óra között.

16. Ezenkívül biztosítunk egy kijelölt területet internet-hozzáféréssel.

 17. Ha vendégek a babaszobát kívánják használni, erről a szándékukról előzetesen tájékoztatniuk kell a recepciót.

18. Szükség esetén tudunk tartalék ágyneműt biztosítani, ezért kérjük, jelezze, ha szüksége van rá.

19.  A kempingben háziállatokat nem fogadunk.

20. A kemping meglátogatásához engedélyre, valamint a látogató útlevelének vagy személyi igazolványának regisztrációjára van szükség. A látogatóknak egy napi díjat kell fizetniük, ha legfeljebb hat (6) órát tartózkodnak a kempingben. A hat órát meghaladó, de legfeljebb 24 órás tartózkodás esetén az ár megegyezik az egy éjszakára szóló szállásdíj árával.

21. A kempingüzemeltető biztosítja a kemping takarítását, azonban a tisztaság fenntartása érdekében szükségünk van a turisták segítségére, együttműködésére és törődésére. A hulladékot a kemping területén található szemetesekbe kell elhelyezni. Tilos a hulladékot a helyszínen máshol eldobni.

22. A helyszínen tilos gépkocsikat vagy lakókocsikat mosni. Használat után feltétlenül zárja el a vízcsapokat.

23. A kemping vezetősége nem vállal felelősséget a közművek (víz, áram és internet) szolgáltatói által okozott esetleges üzemzavarokért.

24. Ha bármilyen hibát észlel a víz-, áram- vagy szennyvízrendszerben, azonnal értesítse a kempingüzemeltető valamely képviselőjét. Bármilyen beavatkozás a vendégek részéről szigorúan tilos!

25. Kérjük a turistákat a mellékhelyiségeket tisztán tartani.

26. Kérjük a táborozókat, hogy vigyázzanak személyes értékeikre. A kempingüzemeltető biztosítja a kemping őrzését, azonban nem vállal felelősséget a turisták holmijának biztonságáért. A kempingüzemeltető nem vállal felelősséget semmilyen, a kempingező létesítményeket és felszereléseket érintő lopásért vagy elhasználódásért. Bármilyen értéktárgynak a kempinglétesítményekben való tárolása a tulajdonosok felelősségére történik.

27. A kempingüzemeltető nem vállal felelősséget a szélsőséges időjárási körülmények, tűz, vis maior vagy terrortámadás által okozott károkért. Cégünk a kempingben található panizó éttermét ideiglenes menedékként vendégeink rendelkezésére bocsátja. Továbbá kérjük, hogy ilyen időjárási körülmények esetén ne keltsenek pánikot, és szigorúan kövessék a személyzet utasításait.

28. A kemping zavartalan működése, a kempingezők biztonsága, valamint esztétikai okok miatt szigorúan tilos a kemping vagy a kempinglétesítmények bármilyen módosítása, kivéve egy lakókocsit, egy ponyvát és egy napernyőt minden táborozóhely esetében.

29. Szigorúan tilos a kempingben lévő patakhoz 5 méternél közelebb menni, mivel ez a patak védelmi területét jelenti.

30. Tekintettel arra, hogy turisztikai létesítményünk a természetben található, kérjük, legyen tekintettel a rovarokra, és védekezzen ellenük. A kempingüzemeltető nem vállal felelősséget az ezek okozta csípésekért, harapásokért vagy allergiás reakciókért.

31. A kemping területén elhelyezett csapoknál tilos mosogatni, ruhát vagy autót mosni.

32. Az elektromos kapcsolótáblákat biztonsági okokból kizárólag a kemping személyzete üzemelteti.

33. Az üzemeltetőnek jogában áll második figyelmeztetés nélkül kiutasítani minden olyan vendéget vagy látogatót, aki nem tartja be a kemping szabályait és előírásait, valamint a kemping bármely létesítményében vagy berendezésében az ő hibájukból okozott szabálysértés vagy kár miatt joga van megfelelő mértékű bírságot kiszabni és kártérítést követelni.

34. Tekintettel a Romániában kialakult, egyre változó járványügyi helyzetre és a vonatkozó higiéniai szabályokra, megköveteljük e szabályok szigorú betartását. E tekintetben kérjük, hogy tartsa be a távolságtartásra és a higiéniára vonatkozó szabályokat, és használja a cégünk által biztosított fertőtlenítőszereket.

35. E szabályzat rendelkezései adott esetben a kemping területén működő panzióban megszálló vendégekre is vonatkoznak.

36.  Bármely kérdés és panasz esetén hívja a 0744399160 telefonszámot.

Négyes Panzió Kemping vezetősége